Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Betonstuc - Betonstuc Betonstuc - Betonstuc
Badkamers Judith Willemsen

Waterdichte betonstuc voor het interieur

Bij een badkamer denk je misschien snel aan het uitzoeken van tegels voor de vloer en wanden. Maar wat dacht je van een betonlook badkamer? Cemcolori is een betonstuc die je vloer en wanden in de badkamer een robuuste en stoere tint geeft. De betonlook past eigenlijk in iedere badkamerstijl, zoals een landelijke badkamer of een badkamer met een industriële of moderne uitstraling. 

Betonstuc - 1. Cemcolori eigenschappen

Unieke eigenschappen van Cemcolori:

  • Waterdichte en onderhoudsvriendelijk betonstuc
  • Voor alle vloer- en wandafwerkingen
  • Het bestaat uit 100% milieuvriendelijke materialen
  • Keuze uit meer dan 32 standaardkleuren of stel je eigen kleur samen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Cemcolori voor jouw badkamer, toilet, woonkamer of keuken? Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van betonstuc. Kom binnenkort langs in onze showroom. Wij vertellen er je graag meer over.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Moderne betonstuc in de badkamer

Bij tegels in de badkamer heb je te maken met voegen en dat zorgt voor onderhoud. Wil je liever een strakke onderhoudsvriendelijke vloer of wanden in de badkamer? Overweeg dan Cemcolori. Dit naadloze materiaal op basis van speciaal ontwikkelde hars en cement wordt in verschillende lagen aangebracht. Met een speciale coating is de oppervlakte 100% waterdicht. Ten slotte zorgt een laklaag voor bescherming tegen vuil. 

Betonstuc - 2. Moderne betonlook in de badkamer
Betonstuc - 3. Wat kan je met Cemcolori

Betonlook in jouw interieur

De betonvloer kan over alle tegels worden geplaatst. Hierdoor is geen sloopwerk nodig bij het renoveren van de badkamer. Door de unieke samenstelling is Cemcolori voor de vloer, maar ook voor wanden, trappen, aanrechtbladen en meubels geschikt. Geef bijvoorbeeld je badkamermeubel een update met een laag betonstuc.  

Cemcolori kan in combinatie met vloerverwarming aangebracht worden.

Duurzaam & kwaliteit

Cemcolori voldoet aan de kwaliteitseisen van het EMICODE-label. De betonstuc is emissiearm en gemaakt van milieuvriendelijke producten. Daarnaast voldoet het aan de modernste eisen van veiligheid en comfort. Het is een duurzame toepassing voor elke ruimte in jouw huis en gaat jarenlang mee.

Betonstuc - 4. Duurzaamheid
Betonstuc - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Terneuzen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Badkamers Judith Willemsen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamers Judith Willemsen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken