Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Badkamers Judith Willemsen

Vloertegels en wandtegels

In de showroom van Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen vind je een ruim assortiment vloer- en wandtegels. Van eigentijdse tot klassieke tegelseries en van natuursteen tot beton. We laten je kennismaken met onze A-merken, zoals Terratinta, Maxfine, en de moderne collectie van het huismerk van Baden+. Ontdek in onze showroom dat er schitterende tegels zijn voor elk budget en krijg advies over de mooiste tegelcombinaties voor jouw badkamer.

Compleet tegelassortiment voor je badkamer en toilet

Maak kennis met ons complete tegelassortiment en bezoek de showroom. In de showroom krijg je een goed beeld van de mogelijkheden in diverse badkamers. We laten je graag zien hoe tegels bepalend zijn voor de uitstraling van je badkamer of toilet. Een kleine verandering in kleur, grootte of type kan al een groot effect geven. Wij luisteren naar je wensen, om zo de perfecte tegels te adviseren. Wat je smaak ook is, in onze uitgebreide collectie vind je een tegel die bij je past. Van klassiek tot modern en van klein tot XXL-formaat.

Wij bewijzen dat mooie tegels in ieder budget inpasbaar zijn.

Trends in tegels

Wij stellen ons tegelassortiment zorgvuldig samen. Je kunt er op vertrouwen dat we in onze showroom de nieuwste tegels tonen in alle soorten en maten. Je vindt de laatste trends op het gebied van tegels. Van visgraat tegels tot wandtegels in pasteltinten. Of wat dacht je van tegels met een betonlook of houtlook? We adviseren je graag over de vele voordelen van kwalitatief hoogwaardige tegels die je in onze showroom kunt bekijken.

Tip: Vraag de tegelwaaier aan en maak de mooiste tegelcombinaties

Tegels - 3. Willemsen Trends in tegels
Tegels - Vakkundig tegelzetten

Vakkundig tegelzetten

Het plaatsen van tegels vraagt om vakmanschap. Zeker met de trends van nu, zoals XXL-tegels en tegels met smalle voegen. Daarom werken we met vakkundige tegelzetters. Zij zorgen ervoor dat je nieuwe badkamer perfect betegeld wordt. Wil je een wand van mozaïek of tegels in betonlook? Onze tegelzetters gaan alle uitdagingen aan! 

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Terneuzen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Badkamers Judith Willemsen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamers Judith Willemsen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken