Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - jeanne@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Willemsen Installatiebedrijf

Vloertegels en wandtegels

Ons installatiebedrijf heeft een ruim assortiment vloer- en wandtegels. Van eigentijdse tot klassieke tegelseries en van natuursteen tot beton. Graag laten we u kennismaken met onze A-merken als Atlas Concorde of het fraaie huismerk van Baden+. Wij laten u graag zien dat er mooie tegels zijn voor elk budget.

Compleet tegelassortiment voor uw badkamer en toilet

Bezoek onze showroom en maak kennis met ons complete tegelassortiment. Al lopend langs de diverse tegels en badkameropstellingen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Tegels zijn bepalend voor de uitstraling van uw badkamer of toilet. Een kleine verandering in kleur, grootte of type kan al een groot effect geven! Wij luisteren graag naar uw wensen, om hierbij de perfecte tegels te adviseren. Denk aan tegels van A-merken als Villeroy & Boch, Atlas Concorde, Maratzi en Mutina. Wat uw smaak ook is, in onze uitgebreide collectie vindt u een tegel die bij u past. Van klassiek tot modern en van klein tot XXL-formaat.

Wij bewijzen dat mooie tegels in ieder budget inpasbaar zijn.

Trends in tegels

Wij stellen ons tegelassortiment zorgvuldig samen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we in onze showroom de nieuwste tegels tonen in alle soorten en maten. U vindt de laatste trends op het gebied van tegels. Van de traditionele, gladde, glanzende tegels tot wandtegels met 3D-structuur. Of wat dacht u van tegels met een betonlook of houtlook? We adviseren u graag over de vele voordelen van kwalitatief hoogwaardige tegels die u in onze showroom kunt bekijken.

Tegels - 3. Willemsen Trends in tegels
Tegels - Zetten van tegels vraagt om vakwerk

Tegels vragen om vakmanschap

Het plaatsen van tegels vraagt om vakmanschap. Zeker met de trends van nu, zoals XXL-tegels en tegels met smalle voegen. Daarom hebben we onze eigen tegelzetters in huis. Zij zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer voorzien is van de mooiste tegels. Wilt u een wand van mozaïek of tegels in betonlook? Onze tegelzetters gaan alle uitdagingen aan! 

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Willemsen Installatiebedrijf

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Willemsen Installatiebedrijf? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties