Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij

Reviews over Willemsen Installatiebedrijf

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 47 Willemsen Installatiebedrijf reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.1
Offerte
9.4
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.5
Nazorg
9.4

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-10-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Positieve opmerking:
Vakkundig en gemotiveerd.

Verbeterpunten:
Jazeker over het Baden wandcloset ben ik niet tevreden het is zeer man onvriendelijk als je op de wc gaat zitten moet je echt al ver naar achter gaan zitten anders kom je met je zaakje tegen de binnenkant van het closet. Is niet diep genoeg aan de voorkant niet alleen ik ook andere mannen vonden dat een minpunt. Zie je in de showroom niet, communicatie kan beter.

Review door Anoniem

Geplaatst op 30-09-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring is zeer goed. Prima advies en er word gewerkt met mooie materialen.

Positieve opmerking:
Er word zeer deskundig gewerkt. Met ervaren vakmensen.

Verbeterpunten:

Review door de Kort

Geplaatst op 24-05-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettig verlopen. Open en eerlijk over wat er kon en niet kon. Goed advies gekregen bij het uitkiezen van de badkamer. Het was ook duidelijk wanneer er gestart zou worden( en hier is ook aangehouden) en hoelang het zou duren .

Positieve opmerking:
Opvallend was de beleefdheid/ vriendelijkheid van al het personeel! Het is duidelijk te merken dat ze ook graag met elkaar werken. Ze waren deskundig en hebben goed werk geleverd.

Verbeterpunten:
Ga zo door!!

Review door pauwels

Geplaatst op 15-04-2018

7
Communicatie 5
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
communicatie kan beter bij de beschadiging van de vloerverwarming. heb ik een mail en een tel contact met u gelegd met de vraag om reactie dit hebt u niet gedaan, dat hebben wij als onprettig ervaren

Positieve opmerking:
goed werk geleverd, netjes gewerkt

Verbeterpunten:

Review door Ko de Fouw

Geplaatst op 10-03-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede ervaring - volgens de afgesproke prijs

Positieve opmerking:
Het sterkte punt is van installeren en tegel zetten in eigen beheer.

Verbeterpunten:
Er zijn voor mij geen verbetpunten als volgens hun aanbeveling gedaan , hebben ze netjes uitgevoerd.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-02-2018

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf met fijne mensen en vakmanschap

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 12-02-2018

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring. Vriendelijke medewerkers die bereid zijn mee te denken.

Positieve opmerking:
Ik vond het erg fijn dat ik bij dit bedrijf zowel de spullen kon bestellen alsook de installatie kon regelen. Dus hierdoor had ik maar met 1 bedrijf te maken, hetgeen de communicatie ten goede kwam. Het is een klein bedrijf zodat je niet te maken hebt met veel verschillende medewerkers.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 01-02-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig en open , meedenkend

Positieve opmerking:
goed verzorgde presentatie en/of offerte

Verbeterpunten:
Afspraken uit overleg betreffende bv onderdelen of extra werk beter communiceren met uitvoerenden

Review door Fam Damen

Geplaatst op 28-01-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na een grote renovatie zijn wij zeer tevreden over onze badkamer en toilet .Ook het verplaatsen van wasmachine vanuit de badkamer naar garage en bijkomende werkzaamheden o.a. vloer ophogen en tegels leggen in serre en de hal en ook het leggen van elektrische leiding en water en afvoer t.b.v wasmachine in garage. Alles is tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd en we zijn goed geholpen in de showroom door Judith

Positieve opmerking:
Ze doen alles zelf in eigen beheer met goede vakmensen,je hoeft je als klant geen zorgen te maken

Verbeterpunten:
Een mannetje erbij om tegels te zetten ,dan heeft Jeroen meer tijd voor het bezoek aan klanten en voor planning

Review door Vernaeve

Geplaatst op 09-12-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Rasenberg

Geplaatst op 09-12-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel goed

Positieve opmerking:
De begeleiding van a tot z

Verbeterpunten:

Review door Familie Boeye

Geplaatst op 03-12-2017

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe toiletmaterialen. Duidelijke tekening en offerte ontvangen. Werk is correct en netjes uitgevoerd. .

Positieve opmerking:
Klantvriendelijkheid van begin tot eind (offertefase - eindmontage) staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Zonder dat wij er om vroegen werd aangeboden om enkele bestaande accessoires voor ons toilet gratis terug te plaatsen en te monteren. Klasse!!

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 25-11-2017

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prettige en duidelijke communicatie, goed meedenkend met onze wensen

Positieve opmerking:
prettige werksfeer en goede werkkwaliteit

Verbeterpunten:
geen

Review door j.e.langeraert

Geplaatst op 24-11-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
goede communicatie en meedenken in bestaande situatie

Positieve opmerking:
zeer netjes en punktueel werken

Verbeterpunten:

Review door Yolanda van Huisstede

Geplaatst op 22-11-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer is door de firma Willemsen keurig geplaatst. De grote tegels maakten het niet eenvoudig, zeker niet op de vloer. Maar zeer netjes gelegd. Ook alles conform afspraak, tijd, kosten enz. Daarnaast alles opgeruimd en lopers gelegd in de kamer en keuken. Perfect. Ik kan zeker aanbevelen en zeker. Prijs kwaliteit is absoluut goed.

Positieve opmerking:
Alles conform afspraak. Ze belden ook steeds om te overleggen. Goed advies.

Verbeterpunten:
Nee., niets op aan te merken.

Review door Steenbergen

Geplaatst op 28-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring. Ik heb alle medewerkers in huis gehad. Stuk voor stuk netjes werkende mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. alle afspraken worden stipt en snel nagekomen. Ook het afronden van kleine afwerkdingetjes wordt niet op de lange baan geschoven maar gelijk afgehandeld. Kortom na een flinke klus zijn wij erg gelukkig met onze nieuwe badkamer en toilet en erg tevreden over de samenwerking. Dit is ook zeker niet de laatste klus die willemsen bij ons zal doen.

Positieve opmerking:
Allround, goede afspraken, secuur, zelfstandig.

Verbeterpunten:
Nog een goede tegelzetter zoeken. Nu doet Jeroen dit die ook planning offertes en nog veel meer doet. Op termijn nog een goede eigen tegelzetter dan weet je wie je in huis hebt en is de kwaliteit gegarandeerd. Helaas zijn ze moeilijk te vinden

Review door Henk van der Veeke

Geplaatst op 25-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaringen, vanaf het eerste gesprek tot aan het vertrek van de werkers.

Positieve opmerking:
Goed advies bij ontwerp, afspraak is afspraak, meedenken bij de uitvoering en geen tussentijdse vraag is teveel.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mj Verhelst. Axel

Geplaatst op 08-06-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies! Hebben iets heel erg moois weten te realiseren!

Positieve opmerking:
Vriendelijk! Duidelijke afspraken!

Verbeterpunten:
Zo door blijven gaan!

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door P.J. v.d. Repe en N.Kaijser

Geplaatst op 26-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Het is een kleine ruimte, maar ze hebben er iets heel moois van gemaakt. Alles werd s,avonds netjes opgeruimd achtergelaten. Vriendelijk personeel. In de showroom ook heel goed geinformeerd.

Positieve opmerking:
Prachtige showroom met buitengewoon mooie materialen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 17-03-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
'n heel prettig bedrijf om mee samen te werken goede voorlichting erg behulpzaam en komend in ons huis alles schoon en geen rommel achter latend perfect!!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 16-09-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
fijne ervaring met dit familiebedrijf! kleine communizcatie stoornis , maar alles is goedgekomen , zoals verwacht !

Positieve opmerking:
klein en vriendelijk , behulpzaam bedrijf , snelle lijntjes!

Verbeterpunten:
blijven communiceren , de klanten zijn de leken , jullie de specialisten !

Review door Familie Aerssens

Geplaatst op 15-09-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Betrouwbaar en afspraken goed nagekomen. We voelden ons al bij de eerste afspraak op ons gemak. Niet opdringerig. Prima advies en alles was bespreekbaar. Prima vakmanschap.

Positieve opmerking:
Vakkundig advies en bereidwillig. Betrouwbaar en komen afspraken na.

Verbeterpunten:
Om misverstanden te voorkomen de eindofferte nog even bespreken met de klant, voordat men start met de werkzaamheden.

Review door Carla Verlinde

Geplaatst op 18-07-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Keurig netjes.

Positieve opmerking:
Geen verbeterpunten of tips. Alles prima.

Verbeterpunten:

Review door T. van Kerckhove

Geplaatst op 15-06-2016

6
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De medewerkers hebben goed werk afgeleverd.

Positieve opmerking:
Er zijn nog een aantal aandachtspunten. Jammer dat plafond (koepel) niet in een keer is afgewerkt. Beschadiging aan vensterbank doordat deze niet is afgedekt. Stukje glazuur van wastafel aan de linkerkant bij de afvoer (volgens Jeroen kan dit hersteld worden). Problemen met ventilatierooster. Als ik 's avonds het licht aan doe blijft deze gedurende langer tijd doordraaien. Er dient nog een nieuwe lichtschakel geplaatst te worden. Nieuw spiegel besteld, dient nog opgehangen te worden. Attributen dienen nog opgehangen te worden. Nog niet duidelijk wanneer deze zaken worden opgelost. Kan dus nog niet helemaal oordelen over nazorg en eindoordeel.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 08-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een mooie badkamer gekregen. Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt. Wat niet gelijk in orde was werd snel opgelost.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-06-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Alles positief

Positieve opmerking:
De correctie aan het muurtje achter de toilet had de tegelzetter kunnen vermijden door bij de eerste plaatsing het goed waterpas te maken. Is wel goed opgelost achteraf.

Verbeterpunten:

Review door R. de Ruyter.

Geplaatst op 07-06-2016

8
Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Willemsen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Willem

Geplaatst op 20-03-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positief

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Roegiest

Geplaatst op 19-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden en erg prettige samenwerking

Positieve opmerking:
Ik had gedacht dat schoonmaak van de tegels door het bedrijf werd gedaan. Dit bleek niet zo. Ben pas gaan schoonmaken toen alles klaar was en nu is de cementlaag op de tegels heel hardnekkig. Had dit graag eerder geweten zodat ik eerder had kunnen schoonmaken

Verbeterpunten:

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
01-10-2018
Waardering van onze klanten Vakkundig en gemotiveerd.
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties