Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij

Reviews over Willemsen Installatiebedrijf

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 48 Willemsen Installatiebedrijf reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.1
Offerte
9.4
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.5
Nazorg
9.3

Review door Roegiest

Geplaatst op 19-03-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden en erg prettige samenwerking

Positieve opmerking:
Ik had gedacht dat schoonmaak van de tegels door het bedrijf werd gedaan. Dit bleek niet zo. Ben pas gaan schoonmaken toen alles klaar was en nu is de cementlaag op de tegels heel hardnekkig. Had dit graag eerder geweten zodat ik eerder had kunnen schoonmaken

Verbeterpunten:

Review door George Boon

Geplaatst op 30-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Machiel van Dam

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke en vooral deskundige vakmensen. Proma prijs kwaliteit verhouding.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Marga

Geplaatst op 06-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De badkamer is prachtig geworden....prima werk geleverd. Vriendelijk personeel. Ik kan alleen maar lovende woorden hebben.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Wim Dieleman

Geplaatst op 24-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden over het bedrijf. Zowel bij het uitkiezen, daarna het meten en vervolgens het plaatsen hebben wij niets dan lof. Zeer deskundig en vooral gemoedelijk ! We bevelen dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie !

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door melanie gelderland

Geplaatst op 04-11-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
een fijne samenwerking, een goed advies, leuke mensen echt alles tot in de puntjes verzorgen

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door H Goethals

Geplaatst op 31-10-2015

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met dit bedrijf is uitstekend . Ze zijn zeer klantvriendelijk

Positieve opmerking:
nee geen aanmerkingen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 09-10-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers nvt
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Fijne, correcte mensen, komen afspraken 100% na. Hebben nette en rustige medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over de verbouwing van onze badkamer en alles netjes afgewerkt. Wij raden het bedrijf voor verbouwing van badkamers en bij komende werkzaamheden zeer zeker aan bij familie en kennissen.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Bennie Tanghe

Geplaatst op 22-09-2015

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Grandioos

Positieve opmerking:
Een min punt vonden wij dat de gang - trap - overloop niet werd afgedekt tegen beschadigen.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Het bedrijf heeft voor ons het werk prima afgeleverd.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Johan Den Hollander

Geplaatst op 23-07-2015

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Afspraken allemaal prima nagekomen

Positieve opmerking:
gsm minder laten gaan storend

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 18-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Plezierig persoonlijk contact in de showroom. De nazorg is traag door tijdgebrek. Ben daarover wel op de hoogte gesteld.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Toon Hoogstraate

Geplaatst op 13-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door familie Klaaijsen

Geplaatst op 09-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
heel prettig, goede advisering

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 07-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede afstemming met de vraag van de klant, duidelijke, open offerte. Hoge kwaliteit van leveren/installeren, op de afgesproken termijn. Ik kan geen oordeel geven over de keten Baden+, maar installatiebedrijf Willemsen uit Terneuzen heeft een prima resultaat geleverd op basis van duidelijke afspraken.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door M.de Pooter

Geplaatst op 05-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima geadviseerd en uitgevoerd.

Positieve opmerking:
afspraken met de onderaannemers wel eens onduidelijk.

Verbeterpunten:

Review door Molewijk Jansen

Geplaatst op 04-07-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positieve ervaring

Positieve opmerking:
NEE

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-07-2015

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Positieve familiebedrijf.

Positieve opmerking:
verlichting bespreken op voorhand, hoe de sfeer zal zijn in de badkamer.

Verbeterpunten:

2Volgende
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
21-12-2018
Waardering van onze klanten Klein compact team van medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben, dit geeft een vertrouwd gevoel.
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties