Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - jeanne@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Terneuzen

Willemsen Installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een complete badkamer? Dan bent u bij Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen aan het goede adres! We luisteren graag naar uw wensen om vervolgens uw droombadkamer te realiseren. Onze passie is het volledig ontzorgen, van badkamerontwerp tot de uiteindelijke installatie. Stap eens binnen en ontdek de mooiste badkamerstijlen in onze showroom! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Willemsen Onze showroom

Onze showroom

Willemsen Installatiebedrijf is een echt familiebedrijf. Al sinds 1965 inspireren we u graag in onze showroom in Terneuzen. Hier presenteren we de nieuwste badkamertrends op een sfeervolle en overzichtelijke manier. Al lopend langs de diverse badkameropstellingen doet u gelijk veel inspiratie op. Van douches tot aan wastafelmeubels en van wellnessproducten tot aan accessoires. De keuze is reuze! We geven u graag persoonlijk advies, zodat u de badkamer van uw dromen vindt! 

Maak een afspraak

Ons team

Jeanne en Judith verwelkomen u graag in de sfeervolle showroom in Terneuzen. Met onze jarenlange ervaring maken we bijzondere badkamers voor de juiste prijs. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Samen met u zoeken we naar slimme oplossingen, zodat uw badkamerontwerp perfect aansluit op uw wensen en gezinssituatie. Onze vakmensen zorgen er vervolgens voor dat uw badkamer vakkundig geïnstalleerd wordt. Zo heeft u van badkamerontwerp tot aan de installatie de zekerheid van persoonlijkheid en vakkennis! 

Over ons - 2. Willemsen Ons team
Persoonlijke aandacht en een tevreden klant, daar doen we het voor!

Allround installateur

We zijn een allround installateur en nemen graag alle werkzaamheden uit handen. Als u een badkamer bij ons aanschaft, zorgt ons specialistische team ervoor dat alles vakkundig geïnstalleerd wordt. Zo heeft u één persoonlijk aanspreekpunt. We meten de ruimtes in uw badkamer nauwkeurig op en plaatsen uw nieuwe sanitair en tegels met precisie. Uiteraard kunt u ook voor andere installatiewerkzaamheden bij ons terecht. Van dak- en zinkwerk tot de installatie en onderhoud van uw cv. 

LEES MEER

Over ons - 4. Willemsen Specialiteitenblok
Over ons - 4. Willemsen Specialiteitenblok

Tegels

Uw nieuwe badkamer is pas compleet met mooie tegels. In onze showroom in Terneuzen kunt u diverse tegels bekijken volgens de laatste trends. Van houtlooktegels tot aan XXL-tegels! Wij werken met mooie merken, zoals Villeroy & Boch en Atlas Concorde. Onze badkamers met unieke tegels zijn o.a. te zien in Axel, Hulst, Breskens en Oostburg.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Willemsen Installatiebedrijf

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Willemsen Installatiebedrijf? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties