Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Terneuzen

Badkamers Judith Willemsen

Ben je op zoek naar een complete badkamer? Dan ben je bij Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen aan het goede adres! We luisteren graag naar je wensen om vervolgens je droombadkamer te realiseren. Onze passie is het volledig ontzorgen, van badkamerontwerp tot de uiteindelijke installatie. Stap eens binnen en ontdek de mooiste badkamerstijlen in onze showroom! 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Willemsen Onze showroom

Onze showroom in Terneuzen

Badkamers Judith Willemsen is een badkamershowroom waar Judith Willemsen aan het roer staat. Haar jarenlange ervaring in de sanitairwereld zie je terug in de verzorgde showroom in Terneuzen. Hier presenteren we de nieuwste badkamertrends op een sfeervolle, complete manier. Al lopend langs de diverse badkameropstellingen doe je gelijk veel inspiratie op. Ontdek zo welke stijlen je aanspreken en vraag ons gerust om advies. We helpen je graag aan je badkamer van je dromen! 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Persoonlijke aandacht staat centraal

Judith Willemsen en Erwin Faas verwelkomen je graag in de sfeervolle showroom in Terneuzen. Met onze jarenlange ervaring maken we unieke badkamers voor de juiste prijs. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We zoeken samen naar mooie producten en slimme oplossingen, zodat je badkamerontwerp perfect aansluit op je wensen en gezinssituatie. Onze vakmensen zorgen er vervolgens voor dat je badkamer vakkundig geïnstalleerd wordt. Zo heb je van badkamerontwerp tot aan de installatie de zekerheid van een persoonlijke aanpak en vakkennis! 

Over ons - 2. Willemsen
Persoonlijke aandacht en een tevreden klant, daar doen we het voor!
Over ons - 4. Willemsen Specialiteitenblok

Onze tegelcollectie 

Je nieuwe badkamer is pas compleet met mooie tegels. In onze showroom in Terneuzen kun je diverse tegels bekijken volgens de laatste trends. Van houtlooktegels tot aan XXL-tegels! Wij werken met mooie merken, zoals Terratinta, Maxfine, Marrazi en de moderne collectie van het huismerk van Baden+. Trots zijn we op onze projecten. Niet alleen in Terneuzen, maar ook in onder andere Axel, Hulst, Breskens en Oostburg realiseerden we met mooie tegelcombinaties prachtige elegante badkamers. 

LEES MEER

Levering sanitair producten en tegels 

Naast het badkamerontwerp, technisch advies en montage van de complete badkamer, bieden wij verkoop en levering aan van losse producten. Daarbij kan je denken aan tegels en sanitair producten voor de badkamer en toilet. Ideaal als je zelf de badkamer gaat verbouwen of een eigen installateur hebt. 

Over ons - 5. Zelf monteren
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Terneuzen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Badkamers Judith Willemsen

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Badkamers Judith Willemsen? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken