Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Magnum spiegelverwarming
Vrouw kijkt lachend in Magnum spiegel met damp op spiegelranden Vrouw kijkt lachend in Magnum spiegel met damp op spiegelranden
Altijd een heldere spiegel

Magnum spiegelverwarming

Je kent het vast wel. Je stapt net de douche uit en kunt jezelf niet in de spiegel zien, omdat die beslagen is. Met de Magnum Look spiegelverwarming is dat probleem voorgoed verholpen. Dankzij dit slimme systeem kijk je altijd in een heldere spiegel. 

Magnum spiegelverwarming - 1. Magnum look spiegelverwarming

Look spiegelverwarming

De Look spiegelverwarming van Magnum is een zelfklevende verwarmingsfolie dat aan de achterzijde van de spiegel wordt geplakt. De folie is verkrijgbaar in verschillende maten en wattages. Zo is er altijd een die past bij de badkamerspiegel van jouw keuze. De verwarmingselementen die aan de folie zijn bevestigd zijn dubbel geïsoleerd. Hierdoor is het veilig om de spiegelverwarming in vochtige ruimtes, zoals een badkamer, te gebruiken.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hoe werkt de Magnum Look spiegelverwarming?

De spiegelverwarming wordt eenvoudig aangesloten op het lichtnet in de badkamer. Bij het omzetten van de lichtschakelaar warmt de spiegel razendsnel op. In vijf tot acht minuten heeft de spiegel een temperatuur van 40 graden Celsius. Dit voorkomt condensvorming, waardoor je geen handdoek meer nodig hebt voor een heldere spiegel. 

Magnum spiegelverwarming - 2. Magnum hoe werkt look spiegelverwarming
Magnum spiegelverwarming - 2. Magnum hoe werkt look spiegelverwarming

De Magnum Look is een volledige spiegelverwarming. Het systeem wordt geleverd inclusief verwarmingsfolie met zelfklevende achterzijde, aansluitkabel en installatievoorschriften. Daarnaast krijg je twee jaar garantie op de elektrotechnische werking! Zo kun je onbezorgd genieten van een spiegel zonder condens.

De voordelen van Magnum Look spiegelverwarming

De Magnum Look spiegelverwarming is een slim systeem met unieke eigenschappen. De temperatuur van de spiegelverwarming wordt maximaal 50 graden Celsius. Hierdoor blijft de spiegel veilig voor je handen! Dankzij de directe aansluiting op de lichtschakelaar voorkom je  onnodige energieverspilling. Fijn voor jou en het milieu!

Spiegelverwarming voor alle soorten spiegels

De spiegelverwarming van Magnum is eenvoudig te bevestigen en geeft direct comfort. Het handige is dat het niet uitmaakt wat voor soort spiegel je hebt. Rond, vierkant of rechthoekig? De spiegelverwarming is mogelijk voor alle vormen en maten. Wil je ook genieten van deze handige spiegelverwarming? Vraag ernaar bij jouw Baden+ badkamerspecialist Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen.

MAGNUM COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken