Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
HSK Walk In inloopdouche
HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche
Drempeloos douchen

HSK Walk In inloopdouche

Het beeld van een douche is door de jaren heen flink veranderd. Waar de douche voorheen een praktisch onderdeel van de badkamer was, speelt design nu ook een belangrijke rol. De douche moet handig zijn in gebruik, maar het moet ook passen bij de stijl van je badkamer. Ontdek het assortiment inloopdouches en douchewanden van Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen.

HSK Walk In inloopdouche - 1. HSK inloopdouche voor iedereen

Inloopdouche voor iedereen

De Walk In inloopdouche van HSK blinkt niet alleen uit in design, het geeft je ook een ruimtelijk gevoel. Een inloopdouche is geen afgesloten ruimte, maar je kunt er toch onbezorgd genieten van een douche zonder gespetter. Doordat de ruimte niet afgesloten is, is een inloopdouche zeer geschikt is voor ouderen, kinderen of mensen met een beperking. En kies je voor een strakke douchewand dan is de inloopdouche zeer trendy. Naar wens kun je de badkamer nog veiliger maken. Laat je douchewand bijvoorbeeld behandelen met een antislip-coating.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Walk In Pro

Ontdek de vele mogelijkheden van de Walk In Pro. Dankzij een speciaal wandprofiel kan hij op diverse oppervlakken gemonteerd worden. Een inbouwvariant is ook mogelijk, waarbij het lijkt alsof de wand zweeft. Uniek is de ruime keuze uit glasdecors. Wat dacht je van dit veiligheidsglas met bodemnevel? Stijlvol én veel privacy. De profielkleur en stabilisatiebeugel kies je in jouw favoriete kleur. Chroomoptiek, RVS-look, matzwart, matwit of een van de PVD kleuren: geborsteld koper, geborsteld goud en geborsteld gunmetal.

HSK Walk In inloopdouche - Walk In Pro en doucheplanchet
HSK Walk In inloopdouche - Walk In Pro en doucheplanchet

Combineer met stijlvol doucheplanchet

De Walk In-douches zijn al mooi van zichzelf, maar met een doucheplanchet is het plaatje echt compleet. Dit hoogwaardige planchet biedt veel ruimte voor je douchespullen, aan beide kanten. Ook kun je gemakkelijk je handdoek ophangen, zodat die altijd binnen handbereik is. Je hebt de keuze uit de kleuren matwit, RVS gepolijst en matzwart. Met een afmeting van 400 x 72 x 220 mm. Een chique toevoeging voor jouw badkamer.

HSK Walk In Yenga

Met de Walk In Yenga van HSK verandert je douche in de blikvanger van je badkamer. Zijn prachtige verticale stijlen zorgen gelijk voor privacy. Kies je voor natuurlijk houtlook of industrieel zwart? Je kunt de Walk In Yenga gemakkelijk aan deze douchewand ‘klikken’, wat er ook voor zorgt dat je het gemakkelijk kunt verwijderen voor het reinigen van de douchewand. Uniek in design, privacy en gemak; Walk In Yenga heeft het allemaal.

HSK Walk In inloopdouche - Walk In Yenga

Inloopdouche op maat in je badkamer

De Walk In douchewand van HSK is op meerdere manieren te plaatsen, waardoor er in bijna iedere ruimte een inloopdouche geplaatst kan worden. Of de inloopdouche nu in een hoek, nis of vrij in de ruimte is geplaatst, je kunt de douche altijd vrij, zonder barrières inlopen.

HSK Walk In inloopdouche - 2. HSK inloopdouche op maat in uw badkamer
Inloopdouche met glazen schuifwand

Persoonlijk badkamerontwerp

Bij Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen maken we graag een badkamerontwerp op maat. Hierin laten we de mogelijkheden van een inloopdouche zien en denken we graag met je mee over de rest van de indeling. Een badkamerontwerp bij Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen is gratis en geheel vrijblijvend.

MOGELIJKHEDEN HSK INLOOPDOUCHE

HSK Exklusiv stabilisatiebeugel
HSK Exklusiv deurgreep
HSK Exklusiv - douchewand met hoekinstap
HSK Exklusiv draaideur en verkorte zijwand op bad

Diverse soorten glas

Bij het samenstellen van De Walk In inloopdouche heb je de keuze uit diverse glassoorten, waardoor de douchewand een extra functie krijgt. Een douchewand met matglas of een wand met spiegelglas zorgt namelijk voor meer privacy in de douche.

Industriële inloopdouche

Ga voor een trendy badkamer en kies een douchewand met grijs- of gerookt glas met zwarte profielen. Dit glas is perfect te combineren met een douchecabine met profielen in de kleur matzwart of een zwarte kraan. Ga je voor helder glas? Deze glassoort laat zelfs een kleine badkamer optische groter lijken.

HSK COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken