Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Opruimtips voor de badkamer - Opruimtips voor de badkamer

5 tips voor een badkamer met veel opbergruimte

De badkamer is een plek om tot rust te komen en uw hoofd even leeg te maken. Toch zien veel badkamers er op het eerste gezicht vrij rommelig uit. Dit komt onder andere door rondslingerende flessen shampoo en tubes tandpasta. Er bestaan veel oplossingen om uw badkamer een opgeruimde look te geven. Willemsen Installatiebedrijf heeft voor u de drie beste opruimtips verzameld om rust in de ruimte én rust in uw hoofd te creëren.

1. Nisjes in de badkamer

Bij het ontwerp van een nieuwe badkamer houdt u rekening met de sfeer en uitstraling van de ruimte. Toch zijn praktische elementen cruciaal om de rust in de badkamer te behouden. Met een nis in de badkamer creëert u extra opbergruimte en het ziet er super hip uit! Een nis maken is een precies klusje, omdat u rekening moet houden met de dikte van de muur, leidingen en tegelwerk. Laat een badkamer nis daarom maken door een vakspecialist.   

2. Wasmand

Een wasmand in de badkamer wordt vaak als obstakel gezien. Toch is een wasmand een essentieel product om uw badkamer opgeruimd te houden. Weg met die losse sokken en stapels kleding in de badkamer! Met een mooie wasmand wordt kleding opruimen een stuk leuker! Gaat u voor een rieten wasmand, een dubbele wasmand of een wandmand met deksel? Op onze Pinterest-pagina vindt u nog meer mooie wasmanden.

  Opruimtips voor de badkamer - 3. Wasmand en spiegelkast fotos
  Opruimtips voor de badkamer - 3. Wasmand en spiegelkast fotos

3. Spiegelkast

In veel huishoudens staat de wastafel vol met spulletjes voor de persoonlijke verzorging. Een potje dagcrème, een haarborstel of een tube tandpasta. Deze losse spullen geven de badkamer geen opgeruimde look en dat zorgt voor onrust in het hoofd. Een spiegelkast heeft twee functies. U kunt er alle losse spulletjes in bewaren en tegelijkertijd uw make-up checken of uw baard trimmen. Verkrijgbaar als opbouw- en inbouwmodel.

4. Wc-rollen

Een wc in de badkamer is een goede, praktische oplossing. Echter brengt het ook een voorraad toiletpapier met zich mee. LoooX heeft een serie toiletpapierhouders ontwikkeld die volledig ingebouwd worden in de muur. Hierdoor verdwijnt toiletpapier uit het zicht, maar is het wel altijd binnen handbereik. Deze inbouwmogelijkheid is er ook voor uw toiletborstel of wasmand.

  Opruimtips voor de badkamer - 4. Wc-rollen
  Opruimtips voor de badkamer - 4. Wc-rollen

5. Handdoekradiator

Een natte handdoek in de wasmand kan zorgen voor vervelende geurtjes en schimmel in de badkamer. U wilt de handdoeken daarom eerst laten drogen voordat u ze in de wasmand gooit. Met een handdoekradiator kunt u handdoeken op een stijlvolle én snelle manier laten drogen. Een chique handdoekhouder voldoet ook; het duurt alleen iets langer voordat ze helemaal droog zijn.

Wilt u meer tips of advies voor een praktische badkamer vol opberggemak? Maak een afspraak met Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen

Deel dit artikel
  Opruimtips voor de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Opruimtips voor de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
21-12-2018
Waardering van onze klanten Klein compact team van medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben, dit geeft een vertrouwd gevoel.
Opruimtips voor de badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties