Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat

Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. Wij geven u handige tips, zodat u binnen no-time kunt genieten van een hygiënisch toilet. Want zeg nou zelf, het toilet schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid.

Hoe vaak moet u het toilet schoonmaken?

Het toilet is nou eenmaal een plek waar bacteriën zich thuis voelen. Daarom adviseren wij om het toilet één keer per week grondig schoon te maken. Hierbij neemt men niet alleen de wc-bril en de binnenkant mee, maar ook de buitenkant, de spoelknop en de deurklink. Tussendoor kunt u tweemaal per week de wc een snelle opfrisbeurt geven. Voor extra schoonmaakgemak kiest u voor een toilet zonder spoelrand. Kalk en bacteriën krijgen zo nauwelijks kans om zich te hechten. 

  Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Hoe vaak moet u het toilet schoonmaken? en Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor
  Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Hoe vaak moet u het toilet schoonmaken? en Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Denkt u aan een toiletreiniger, dan denkt u al snel aan chloor. Echter verwijdert chloor de kalk niet, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen. Gelukkig is er een goed alternatief: de Baden+ Sanitair Gel. Deze gel maakt hygiënisch schoon en geeft een langdurige frisse geur. De gel verwijdert kalk en urinesteen, brengt een extra antikalklaag aan en is vriendelijk voor het milieu. Een echte alleskunner voor het schoonmaken van uw toilet.

Hardnekkige kalkaanslag verwijderen

Heeft u hardnekkige kalkaanslag in de wc? Giet er in de avond een halve liter (verwarmde) schoonmaakazijn in. Om de azijn goed in te laten werken kunt u dik toiletpapier aan de wanden van het toilet bevestigen. Laat het een nacht goed inwerken en spoel het in de ochtend door. Eventuele restjes kunt u gemakkelijk verwijderen met een stevige borstel. De kalkaanslag is verdwenen!

  Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Hardnekkige kalkaanslag verwijderen en Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard
  Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Hardnekkige kalkaanslag verwijderen en Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard

Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard

Wilt u optimaal schoonmaakgemak? Kies dan voor een Ideal Standard toilet met Aquablade-technologie. De Aquablade spoeltechnologie zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. Erg hygiënisch, vergeleken met een standaard toilet dat 80% schoonspoelt. Ook is deze spoeltechniek stiller en efficiënter in waterverbruik. Met een Ideal Standard toilet bent u snel klaar met schoonmaken, waardoor u genoeg tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Heerlijk toch?

Deel dit artikel
  Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Sfeerbanner-water

Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
21-12-2018
Waardering van onze klanten Klein compact team van medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben, dit geeft een vertrouwd gevoel.
Het toilet schoonmaken? Zo doet u dat - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties