Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Dubbele wastafels Dubbele wastafel in op maat gemaakt badkamermeubel Dubbele wastafel in op maat gemaakt badkamermeubel  

Nooit meer dringen

Dubbele wastafels zijn een uitkomst voor iedereen die een hekel heef aan ellebogenwerk in de badkamer. En wie heeft dat nou niet? Nooit meer dringen, geen ruzie meer wie als eerste mag, niet meer op je beurt wachten… En het mooie is: dubbele wastafels zorgen daarnaast voor een extra luxe uitstraling. Of je nu kiest voor opbouw waskommen of inbouwwastafels, voor smal of breed, strak of rond: een dubbele wastafel geeft je badkamer altijd cachet.

Advies van jouw specialist

Dubbele wastafel met twee wasbakken

Dubbele wastafel; waar op letten?

Bij het kiezen van een dubbele wastafel is het slim om op een aantal zaken te letten. Eén van de belangrijkste afwegingen is welke stijl je wilt. Een wastafel onderstreept namelijk het design van je badkamer, en een dubbele wastafel valt natuurlijk extra op. Bij een industriële badkamer is een vierkante natuurstenen of betonnen wastafel mooi. Bij een landelijke badkamer juist een keramische wastafel met ronde vormen. En kies je voor een dubbele inbouwwastafel? Of twee opbouwkommen misschien? Een plaatje! Vergeet tot slot een bijpassende kraan niet. Die maakt dat plaatje compleet.

Wil je een persoonlijk advies over dubbele wastafels? Maak dan een afspraak met jouw badkamerspecialist Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

DUBBELE WASTAFELS IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Dubbele wastafel met of zonder opbergmeubel

Ben je op zoek naar de juiste dubbele wastafel? Denk dan meteen aan een bijpassend badkamermeubel. Onder de dubbele wastafel kan een onderkast namelijk heel praktisch ruimte bieden aan de spulletjes die je nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om de wastafels te laten verzinken in het meubel, maar misschien vindt je het juist mooier om de wastafel vrijstaand aan de muur te hangen zonder meubel. Praktische tip: de ruimte onder een vrijstaande dubbele wastafel is bij uitstek de plek voor je wasmand.

Dubbele wastafel op badmeubel gemonteerd

Moderne dubbele wastafels

Ben je op zoek naar een moderne dubbele wastafel? Dan zijn wastafels met dunne randen (5 mm) precies wat voor jou. Neem bijvoorbeeld de minimalistische wastafel DuraSquare van Duravit. Deze wastafel is gemaakt van zeer hoogwaardig keramisch materiaal. Doordat de vierkante lijnen moeiteloos overgaan in ronde vormen, ontstaat er een ruime, elegante wasbak met een lichte uitstraling.

Nog een voordeel: keramiek is onderhoudsvrij. Schoonmaken kost je dus nog nauwelijks moeite!

Dubbele wastafel op houten badmeubel met stalen frame
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Dubbele wastafel met twee wasbakken
Dubbele wastafels geven comfort en een luxe uitstraling

Dubbele wastafel kranen

Geen complete dubbele wastafel zonder bijpassende kranen. In het assortiment van Grohe vind je kranen die bij jouw badkamerrituelen passen.

Bekijk meer
Dubbele wastafel - chique hoge designkraan

Dubbele wastafel kranen

Geen complete dubbele wastafel zonder bijpassende kranen. In het assortiment van Grohe vind je kranen die bij jouw badkamerrituelen passen.

Bekijk meer
Dubbele wastafel - wasmand van natuurlijk materiaal

Mooie wasmand

Met een wasmand van Mix & Match heb je het beste van twee werelden. Genoeg ruimte voor je kleren en een prachtige blikvanger.

Meer wasmanden
Dubbele wastafel - Collage dubbel wastafel 3 - badkamerkast Acanto

Kast bij je wastafel

Een badkamerkast is perfect als je meer opbergruimte wilt creëren. Deze kun je precies afstemmen op je badkamermeubel, voor een serene sfeer.

Meer kasten
Dubbele wastafel - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken