Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij

Hangend toilet

Hangend toilet douchewc AquaClean Sela van Geberit Hangend toilet douchewc AquaClean Sela van Geberit  

Strak en ruimtelijk

Een hangend toilet, ook wel wandcloset genoemd, is een zwevend toilet dat tegen een wand geplaatst wordt. Het hangend toilet hangt dus volledig vrij van de vloer. Het inbouwreservoir van het toilet is netjes achter de wand weggewerkt, waardoor het geheel een ruimtelijke uitstraling krijgt. Een hangend toilet is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en designs. Bij Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen helpen we je graag met de keuze voor het juiste toilet.

Advies van je specialist
Wandcloset op ideale hoogte

Hoe hoog moet een hangend toilet hangen?

Een voordeel van een hangend toilet is dat je zelf de juiste hoogte kunt bepalen. Een toilet dat te hoog hangt kan de stoelgang belemmeren. Een goede hoogte voor een hangend toilet voor iemand met een lengte van 180 cm, is 45 cm. Een hoogte van 50 cm is alleen geschikt voor langere mensen. Varieert de lengte in je gezin? Kies dan voor een goede middenweg.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
De mogelijkheden van een hangend toilet

Hangend toilet voor de kleine badkamer

Een hangend toilet is vrij van de vloer geplaatst, waardoor het een zwevend effect krijgt. Dit geeft de badkamer een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat je de vloer onder het toilet makkelijk schoonmaakt. Doordat reservoir van een hangend toilet is ingebouwd, wordt het ruimtelijk effect versterkt. Bovendien oogt het lekker opgeruimd. De ruimte die een hangend toilet met het inbouwreservoir inneemt, is echter niet kleiner dan bij een ander toilet. Heb je beperkte ruimte in de badkamer? Dan is een verkort toilet een goede oplossing. Deze hangende toiletten zijn korter dan normaal, waardoor er meer loopruimte ontstaat. 

Je badkamerspecialist Badkamers Judith Willemsen in Terneuzen maakt graag een ontwerp op maat voor je toilet- of badkamerruimte.

Wandcloset verkort voor meer loopruimte

De spoelvorm van je toilet

Naast het design van het toilet en de juiste maat, kun je ook kiezen voor een vlakspoelmodel of een diepspoelmodel. De vlakspoelvariant herken je aan het opvangplateau in de toiletpot. Bij een diepspoelmodel komt je boodschap direct in het water terecht, wat vieze luchtjes voorkomt.

Wandcloset los van de grond voor schoonmaak gemak
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Het reservoir van een hangend toilet is ingebouwd in de muur, wat een ruimtelijk effect geeft aan de badkamer.
Randloos, of niet?

In je keuze voor een hangend toilet kun je kiezen voor een toilet met of zonder spoelrand. Een randloos toilet is hygiënisch en snel te reinigen.

Meer over het randloze toilet
Wandcloset randloos voor extra hygiëne
Randloos, of niet?

In je keuze voor een hangend toilet kun je kiezen voor een toilet met of zonder spoelrand. Een randloos toilet is hygiënisch en snel te reinigen.

Meer over het randloze toilet
Wandcloset schoonmaken met sanitair gel
Toilet schoonmaken

Een hangend toilet schoonmaken is eenvoudig met juiste schoonmaakmiddelen. Gebruik Baden+ Sanitair Gel voor een schoon en fris toilet.

AAN DE SLAG
Complete badkamermeubels in stijl met de vloer en muren
XXL tegels

Kies voor grote tegels met smalle voegen voor meer schoonmaakgemak. Daarnaast lijkt de ruimte optisch groter met XXL tegels.

Meer informatie over tegels
Hangend toilet - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief