Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
06 21 53 26 32 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Xenz baden - Xenz baden
Blikvangers voor elke badkamer

Xenz baden

Voor ieders wens bestaat er een bad. Of u nu kiest voor een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een vrijstaand bad. U heeft volop keuze in het baden assortiment van Xenz. Alle baden uitproberen? Dat kan in de showroom van Xenz, gevestigd in Almere. 

Xenz baden - 1. Xenz ligbaden

Een ligbad voor iedereen

Een inbouwbad is de uitvoering die de meeste mensen wel kennen. Het bad wordt rondom betegeld met de tegels van uw keuze. Hiermee kunt u een extra accent creëeren. De ligbaden van Xenz zijn er in vele maten en uitvoeringen. Ook kunt u kiezen voor een duobad. Dit is een bad waar u samen prettig in kunt liggen. Bezoek de showroom van Willemsen Installatiebedrijf om een keer te proefliggen.

Maak een afspraak

Halfvrijstaand bad Charley

De laatste tijd neemt de populariteit van een vrijstaand of halfvrijstaand bad toe. Een veel toegepast model van zo'n half vrijstaand bad ("back to the wall") is het bad Charley. Doordat deze half tegen de muur wordt geplaatst blijft er meer loopruimte over in de badkamer. Ideaal als uw badkamer niet zo heel groot is. 

Xenz baden - 2. Xenz vrijstaande baden
Xenz baden - 2. Xenz vrijstaande baden

Vrijstaand bad Rens of Britt

Heeft u de ruimte voor een vrijstaand bad? Daarmee maakt u echt een statement in uw badkamer. Veel gekozen modellen zijn de Rens of Britt baden. Baden waar u heerlijk in kunt liggen om uren te ontspannen. Op zoek naar iets wat nog meer bijzonder is? Ook een ronde variant of een bad op pootjes behoort tot de mogelijkheden. 

Ruimtebesparend bad Society

Heeft u niet zoveel ruimte in de badkamer, maar wilt u toch genieten van de voordelen van een bad? Xenz biedt diverse ruimtebesparende baden. U behoudt het ligcomfort, maar houdt meer loopruimte over in de badkamer. Ideaal toch? Het ruimtebesparende bad Society wordt vaak gekozen om dit probleem op te lossen. Ook de Lagoon is een perfecte oplossing. Liever douchen en baden in een? Kies dan voor het Fiji bad van Xenz. 

Xenz baden - 3. Ruimtebesparende baden
Xenz baden - 4. Wellness baden

Wellness bad

Wilt u van uw badkamer een echte wellness ruimte maken? Met een whirlpool creëert u het ultieme ontspan moment. In vrijwel alle baden uit het Xenz assortiment kan een whirlpoolsysteem geïnstalleerd worden. Of u nu de water- en/of de luchtstralen in de rug of liever uit de bodem wilt voelen; alles is mogelijk. Wilt u verlichting of kleur in bad? Ook dat kan geregeld worden. 

XENZ COLLECTIE
 

Xenz

 

Xenz kranen

 

Xenz douchevloeren en cabines

 

Xenz Upfall shower

Xenz baden - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
Xenz baden - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties