Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
06 21 53 26 32 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Vasco elektrische radiator
Vasco elektrische radiator - Vasco elektrische radiator
Verantwoord verwarmen

Vasco elektrische radiator

Bent u op zoek naar een energiezuinige radiator voor in de badkamer of een andere ruimte in uw woning? Dan is een elektrische radiator van Vasco een goede oplossing. Alle radiatoren voldoen aan de EcoDesign-normen van 2018 en zijn daarom verrijkt met een aantal energiebesparende functies. De badkameradviseurs van Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen vertellen u graag meer over mogelijke designs, kleuren, afmetingen en aansluitingen.

Vasco elektrische radiator - 1. Vasco voordelen elektrische radiator

Voordelen elektrische radiator

We spenderen iedere dag behoorlijk wat tijd in de badkamer. Een aangename temperatuur is daarom een must. Een elektrische radiator kan in korte tijd veel warmte produceren. Wel verantwoord, want door de thermostaat en de zelf in te stellen weekplanning verbruikt de radiator nooit te veel energie. Een elektrische radiator is gemakkelijk aan te sluiten. Er hoeft enkel een stopcontact aanwezig te zijn.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Nieuw in 2019: elektrische Oni en Beams Mono 

Vasco breidt haar collectie elektrische radiatoren uit. De aluminium designradiatoren Oni en Beams Mono zijn vanaf de zomer van 2019 ook elektrisch verkrijgbaar. Met een diepte van slechts 8 mm is Vasco Oni de dunste badkamerradiator van Vasco. De Vaco Oni-EL heeft een handige uitsparing en een modern design. De Beams Mono is een aanrader als je van een minimalistische look houdt. De radiator heeft strakke verticale profielen van slechts 150 mm breed, waardoor het een hele uitdaging was om elektrische weerstand te integreren. Toch lukt het Vasco om de elektrische weerstand onzichtbaar te verwerken aan de achterzijde van de radiatoren. 

 

Vasco elektrische radiator - Nieuw: Oni en Mono elektrisch

Elektrische radiator met E-Volve

Met een elektrische badkamerradiator heeft uw badkamer snel de perfecte temperatuur. De Vasco radiatoren Agave, Aster, Carre Bath, Nina, Iris, Zana Bath en Viola zijn voorzien van de regeling E-Volve. E-Volve zorgt ervoor dat uw badkamer zo energiezuinig mogelijk verwarmd wordt. Bijvoorbeeld door een weekprogrammering en een detectie als het raam openstaat. U kunt de radiator bedienen met een draadloze afstandsbediening en een RF-ontvanger onderaan de radiator. 

Vasco elektrische radiator - E-volve en E-panel
Vasco elektrische radiator - E-volve en E-panel

Vasco E-Panel 

De E-Panel radiator lijkt op de klassieke radiator zoals we deze allemaal kennen, maar dan volledig vernieuwd. Deze verwarming voldoet aan de nieuwste eco-norm en is daarom heel energiezuinig. Verkrijgbaar als verticale of horizontale variant en met vlak of geribd oppervlak. Handige functies als een weekprogrammering en openraam-detectie zijn ook aanwezig. Daarnaast wordt de verticale variant uitgebreid met vier extra vermogens, van 750 tot 1750 watt. 

Vasco - Carre - elektrische radiator - halfrond
Vasco - Malva - elektrische-radiator - pergamon
Vasco - Zana - elektrische radiator - blauw
Vasco - Carre - elektrische radiator - karmijnrood

Elektrische radiator plaatsen

Gaat u een radiator kopen? Let er dan op dat een elektrische radiator niet overal geplaatst mag worden. Boven het bad bijvoorbeeld. Als de radiator aanstaat, kan het zijn dat de koud waterleiding ook iets verwarmd wordt. Hierdoor kan legionella ontstaan. Als een elektrische radiator vochtig wordt, kan deze ook defecten gaan vertonen. Plaats de radiator daarom minimaal 0,5 meter van een natte ruimte.

Benodigde warmte berekenen

Voordat u een radiator aanschaft is het belangrijk dat u weet hoeveel vermogen u nodig heeft. In de winkel berekenen we graag de benodigde capaciteit, maar u kunt ook eerst zelf aan de slag. Lees ons blog over het berekenen van het ideale vermogen van uw badkamerradiator.

VASCO COLLECTIE
 

Vasco

 

Vasco blower

 

Vasco designradiator

Vasco elektrische radiator - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
Vasco elektrische radiator - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties