Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
06 21 53 26 32 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
NoCalc
NoCalc - NoCalc
Beschermt uw badkamer tegen kalk en corrosie

NoCalc

Wilt u genieten van zacht water, zonder de nadelen van kalk? Kies voor NoCalc. Dit slimme systeem beschermt uw hele huis tegen kalkaanslag en corrosie. Zo blijft uw badkamer blinkend, is uw drinkwater lekkerder en krijgt u een zachtere huid. Ontdek de voordelen van NoCalc.

NoCalc - 1. NoCalc van hard naar zacht water

Van hard naar zacht water

Heeft u last van een doffe waas op uw tegels of ontstaan er tijdens het ramen zemen, strepen op de ruit? Dan is het kalkgehalte van uw water waarschijnlijk hoog; ook wel hard water genoemd. Een NoCalc-systeem is dé milieuvriendelijke oplossing om vervelende kalkaanslag te voorkomen. Daarnaast is NoCalc een relatief goedkope oplossing, omdat dit systeem eenvoudig te monteren is en u geen elektronische ontkalkingsinstallatie hoeft aan te schaffen.

Uw badkamerspecialist Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen vertelt u graag meer over NoCalc.

Maak een afspraak
NoCalc - 2. NoCalc hoe werkt het

Hoe werkt NoCalc?

Het NoCalc-systeem wordt in de meterkast geplaatst en voegt continu een minimale hoeveelheid polyfosfaat toe aan het water. Polyfosfaat is geschikt voor consumptie en zorgt ervoor dat kalk zich niet meer kan hechten aan oppervlakken in uw badkamer en keuken. NoCalc zorgt er wel voor dat calcium en magnesium in het water blijft. Dit zijn onmisbare mineralen voor uw gezondheid. Zo zorgt calcium voor sterke botten, zeker bij kinderen in de groei.

NoCalc - 3. NoCalc eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Het NoCalc doseringssysteem is eenvoudig te plaatsen. Door het compacte formaat is het systeem in iedere meterkast te installeren. Het systeem bevat een polyfosfaat-patroon. Dit patroon heeft een levensduur van ongeveer 40.000 liter water (40m3). Ieder gezinslid gebruikt ongeveer één patroon per jaar. Wanneer het patroon aan vervanging toe is, wordt dit aangegeven door een sensor. U kunt het patroon binnen één minuut zelf vervangen.

NoCalc starterset

NoCalc heeft een speciale starterset samengesteld die eenvoudig te plaatsen is. Deze set bevat een Prefilter en een Dosseringsunit. Het Prefilter zorgt ervoor dat alle vuil- en zanddeeltjes en andere onzuiverheden niet in de leidingen terecht komen. Hierdoor kan de Doseringsunit optimaal werken. Deze unit zorgt namelijk voor een verbeterde kwaliteit van het drinkwater en voorkomt kalkaanslag in uw badkamer, keuken en huishoudelijke apparaten.

NoCalc - 4. NoCalc starterset
NoCalc - 5. NoCalc voordelen

De voordelen van NoCalc

NoCalc heeft veel voordelen voor uw badkamer, keuken en uzelf. Kalkaanslag krijgt geen kans, waardoor u langer geniet van uw sanitair en huishoudelijke apparaten. Daarnaast is het water zachter voor uw huid, waardoor u bespaart op speciale verzorgingsmiddelen. De montage is eenvoudig en het systeem is makkelijk te onderhouden. Ten slotte heeft het systeem geen elektriciteit nodig, waardoor u energie én geld bespaart.

NoCalc - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

NoCalc - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
NoCalc - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties