Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
06 21 53 26 32 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Keuco spiegelkasten
Keuco spiegelkasten - Keuco spiegelkasten
Maak je badkamermeubel compleet

Keuco spiegelkasten

Met een Keuco spiegelkast lijkt je badkamer optisch groter en houd je je badkamer heerlijk opgeruimd. Rondslingerende deodorant of tandenborstels zijn uit het zicht en je kunt jezelf goed bekijken. Met de stijlvol vormgegeven spiegelkasten van Keuco heb je ruime bergruimte boven je wastafel en netjes in de kast weggewerkte stopcontacten en schakelaars. Jezelf scheren of opmaken is geen probleem meer. Alle spiegelkasten van Keuco geven je hiervoor prettig licht.

Keuco spiegelkasten - CB-keuco-spiegelkasten

Keuco spiegelkast voor elke badkamer

De spiegelkasten en spiegels van Keuco zijn vervaardigd van aluminium en voorzien van dubbelzijdige spiegeldeuren. Door het gebruik van aluminium en spiegels en de vele maatvoeringen passen de spiegelkasten en spiegels van Keuco in elke badkamer. De series badkamerproducten: Plan, Edition 11, 300 en 400 bevatten spiegels en spiegelkasten in verschillende breedtes. Bij de meeste series kun je bovendien kiezen voor een inbouwvariant. Hierbij verdwijnt de kast elegant in de muur en krijgt je badkamer een minimalistische look, terwijl de opbergruimte toch verrassend groot is. Jouw Willemsen Installatiebedrijf vakman kan met zijn expertise een inbouw spiegelkast netjes inbouwen in de badkamer.

Keuco spiegelkasten - CB-keuco-spiegelkast-royal-lumos

Keuco Royal Lumos spiegelkast

Een bijzondere spiegelkast van Keuco is de Royal Lumos. Deze spiegelkast heeft onderaan een direct bereikbaar opbergplankje en drie verschillende lichtbronnen, die afzonderlijk zijn in te stellen met de fraaie tiptoetsen. De ledverlichting rondom het frame geeft precies de juiste hoeveelheid licht af voor het gezicht en de badkamer. Het licht aan de onderkant schijnt op de wastafel en het indirecte licht vanuit de kast verlicht de onderste opbergplank. Het licht is met de tiptoetsen in te stellen op daglicht of op warm sfeerlicht. De kast is beschikbaar in verschillende breedtes: Van 65 tot 140 cm en zowel als inbouwkast of als kast op de muur. 

Keuco spiegelkasten - CB-keuco-royalL1

Royal L1 spiegelkast

De Royal L1 spiegelkastserie is bijzonder vanwege zijn lichtvoorziening. Naast drie moderne ledverlichtingsbronnen heeft deze serie een intelligente dimmer met draaiknop. De dimmer maakt het mogelijk het licht precies in te stellen zoals jij dat wilt. De spiegelkasten zijn leverbaar in 50 tot 130 cm met één tot drie deuren.

ONTDEK DE COMPLETE SPIEGELCOLLECTIE
Keuco spiegelkast - Royal Modular kast met verlichting
Keuco spiegelkast - Royal Modular - detail: usb-oplader
Keuco spiegelkast - Royal Modular - detail: bediening verlichting
Keuco spiegelkast - Royal Lumos
KEUCO COLLECTIE
 

Keuco badkamermeubels

 

Keuco IXMO

 

Keuco kranen

 

Keuco Plan Care

 

Keuco

 

Keuco accessoires

 

Keuco Cosmeticaspiegels

Keuco spiegelkasten - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
Keuco spiegelkasten - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties