Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - info@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Badkamermeubels - Badkamermeubels
Absolute sfeermakers

Badkamermeubels

Een badkamermeubel bepaalt in grote mate het karakter van uw badkamer. Een goed gekozen meubel is dan ook een absolute sfeermaker. Kiest u voor donker of licht? Voor zwevend of staand? En kiest u voor een enkele of een dubbele wastafel? Natuurlijk zijn er ook badkamermeubels op pootjes. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom adviseert uw badkamerspecialist Willemsen Installatiebedrijf in Terneuzen u graag. Want één ding is zeker: er is altijd een badkamermeubel dat perfect bij uw badkamer past.

Bekijk onze badkamermeubel collectie 

Advies van uw specialist
  Badkamermeubels - Advies specialist - collectie badkamermeubel

Hoe stelt u het ideale badkamermeubel samen?

Het is verstandig om goed te bedenken waar uw badkamermeubel aan moet voldoen. Van dit centrale punt in uw badkamer maakt u immers dagelijks gebruik. Wilt u veel of weinig opbergruimte? Kiest u voor een meubel met geïntegreerde wastafel of juist los? En gaat u voor een riante uitvoering of wilt u juist ruimte besparen? Onze specialisten zijn op de hoogte van alle designtrends. Bovendien kunnen ze u helpen met concrete tips. Een compact badkamermeubel is bijvoorbeeld minder diep: ideaal voor de kleinere badkamer.

Onze badkamermeubel collectie
Badkamermeubel
met wastafel
Badkamermeubel met wastafel
Maatwerk badkamermeubel Maatwerk badkamermeubel
Complete badkamermeubels Complete badkamermeubels
Spiegelkasten Spiegelkasten

Badkamermeubel materialen

Onze badkamermeubels zijn gemaakt van diverse materialen, met allemaal hun eigen voordelen. Zo is MDF uitstekend bestand tegen vocht en dus zeer functioneel in natte ruimtes. Een ander bijzonder materiaal is teakhout: uitermate levendig en dus een mooie keuze als u uw badkamer een natuurlijk karakter wilt geven. Daarnaast zijn er natuurlijk veel meer fraaie materialen die het karakter van uw badkamermeubel – en dus van uw badkamer – bepalen. Zo heeft het natuursteen van Forzalaqua een chique uitstraling, terwijl het beton van Thebalux juist voor een industriële look zorgt. En als u kiest voor een lange levensduur, is aluminium weer de beste keuze. Wat is uw wens?

Voor de kleine badkamer

Een goed ontworpen badkamermeubel ziet er mooi uit, maar biedt ook volop opbergruimte. Daarom zitten al onze badkamermeubels slim en praktisch in elkaar. Dat is ideaal, zéker als u op zoek bent naar een badkamermeubel voor de kleine badkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een maatwerkmeubel met extra diepe lades, zodat u ook hoge flessen kwijt kunt? Of een smalle kolomkast: mooi weg te werken in een verloren hoek én fraai om te zien. De specialisten van Sphinx hebben onderzocht welke badkamerproducten het meest gebruikt worden. Die inzichten gebruiken ze vervolgens om de beste badkamermeubels en opbergsystemen te ontwerpen. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de Acanto meubelserie.

  Badkamermeubels - Banner - Welke trend stijlen passen bij u?

Welke trends en stijlen passen bij u?

Laat u inspireren en kom langs in de showroom. Wij van Willemsen Installatiebedrijf laten u graag de meest uiteenlopende badkameropstellingen zien en vertellen u meer over de nieuwste trends en innovaties voor uw badkamer. Aarzel niet en maak direct een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Doe meer inspiratie op!
   

Betonlook
badkamer

Beton geeft uw badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij u zien hoe u betonlook toepast in uw badkamer.

LEES ONS BLOG  
   

Inspiratie: voor een kleine badkamer

Met een slim badkamerontwerp kan een kleine badkamer aan al uw wensen voldoen. Laat u inspireren.

LEES ONS BLOG  
   

Opruimtips voor de badkamer

Wilt u de badkamer een opgeruimde look geven? We geven u graag een aantal tips voor een nette badkamer.

LEES ONS BLOG  

Onze merken

Bij Baden+ vindt u de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken  
Badkamermeubels - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
21-12-2018
Waardering van onze klanten Klein compact team van medewerkers die weten wat ze aan elkaar hebben, dit geeft een vertrouwd gevoel.
Badkamermeubels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties