Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte

Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte

 Op zoek naar een fonteinmeubel voor je toiletruimte? Met de trendy mogelijkheden in vorm, kleur en stijl verandert je toiletmeubel in een stijlicoon. Laat je verrassen door de wastafels, waskommen, onderkastjes en frames die je kunt kiezen bij Badkamers Judith Willemsen.

Fonteinmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen

Jouw favoriete fonteinmeubel vind je bij Badkamers Judith Willemsen. Kies je voor een fontein met wastafel of een los planchet met waskom? En wil je een industriële stalen frame eronder of heb je liever extra opbergruimte? Er valt zoveel te kiezen. Ook de vorm en het materiaal zijn bepalend voor de sfeer. Houtlook, betonlook of een trendkleur; you name it. En heb je een kleine toiletruimte? Dan is een ruimtebesparend hoekfonteintje extra praktisch. Bij onze merken als Baden+ Collectie en Thebalux heb je trendy fonteintjes genoeg. Je badkamerspecialist Badkamers Judith Willemsen helpt je graag met het samenstellen van je ideale fonteinmeubel.

Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - 1. Fonteinmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen

Toiletmeubel met waskom

Een toiletmeubel met waskom is in trend. Voor het kleinste kamertje heb je ze zelfs met een doorsnede van 20 cm. Mooi in combinatie met een frame of een planchet. Looox heeft een Sink Collectie met robuuste, natuurlijke waskommen. Voor je badkamermeubel, maar ook in mini-variant voor je toiletmeubel. Zo kun je voor zowel je badkamer als toiletruimte dezelfde look creëren. Kies uit wit, lichtgrijs, donkergrijs, zwart, terrazzo roest. Deze combinatie met roest waskom is extra bijzonder, omdat het roest terugkomt in de marmerlook planchet.

Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - 2. Toiletmeubel met waskom 3. Fonteinkastje toilet
Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - 2. Toiletmeubel met waskom 3. Fonteinkastje toilet

Fonteinkastje toilet

In een toiletruimte moet je extra creatief zijn met de oppervlakte. Een fontein met kastje is dan erg praktisch. Zo verberg je die toiletrollen, reinigers en andere spulletjes achter een stijlvol kastje. Thebalux heeft een nieuwe lijn: Sjithouse Furniture. Een module van Nederlandse bodem, waarbij je meer dan 430.000 combinaties kunt maken. Een fonteinkastje met stalen frame bijvoorbeeld. Zo heb je genoeg opbergruimte en een open stuk om mooie accessoires of gastendoekjes neer te zetten.

Fonteintje in unieke vorm

Mag het van jou extra bijzonder zijn? Maak je toiletruimte dan compleet met een fonteintje in een bijzondere vorm. Uniek design en kwaliteit gaan hand in hand bij Ink. Zij ontwerpen speciale toiletmeubels die gemaakt zijn met de beste materialen. Fonteintje Recess is een ruimtebesparende inbouwfontein, waarin je op een unieke manier je handen kunt wassen. Fontein Storm doet ons denken aan de voorkant van een schip, met haar ronde vormen en sierlijke lijnen. Beide dienen perfect als blikvanger van je toiletruimte.

Ontdek de wc fonteintjes van Ink

 

Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - 4. Fonteintje in unieke vorm 5. Fonteinmeubel in dezelfde stijl als je badkamermeubel
Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - 4. Fonteintje in unieke vorm 5. Fonteinmeubel in dezelfde stijl als je badkamermeubel

Fonteinmeubel in dezelfde stijl als je badkamermeubel

Hoe mooi is het als je badkamer perfect aansluit op je toiletruimte? Waar twee verschillende ruimtes toch dezelfde stijl ademen? Bij Badkamers Judith Willemsen is dat mogelijk. Kijk maar eens binnen bij deze hotelchic badkamer, waar het maatwerk toiletmeubel precies in lijn ligt met het meubel uit de badkamer. Ook Primabad heeft een uitgebreide toiletmeubelcollectie die je in dezelfde lijn kunt krijgen als de badkamermeubels. Combineer met bijpassende toiletpot, tegels en accessoires voor de toiletruimte van je dromen. Met het fonteinmeubel als stralende middelpunt.

Meer inspiratie voor je toiletruimte

Fonteinmeubel als stijlicoon van je toiletruimte - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken