Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken in...
een lichtgrijze badkamer

Binnenkijken in een grijze badkamer - Binnenkijken in een grijze badkamer Binnenkijken in een grijze badkamer - Binnenkijken in een grijze badkamer  
Binnenkijken in een grijze badkamer - Binnenkijken in een grijze badkamer samenvatting

Binnenkijken bij...
Een lichtgrijze badkamer

Gemaakt door:Badkamers Judith Willemsen
Woonplaats:Terneuzen
Type badkamer:Geometrisch lijnenspel in stoere, strakke badkamer

Welkom! Leuk dat je een kijkje komt nemen in deze lichtgrijze badkamer die wij, Badkamers Judith Willemsen, realiseerden in Terneuzen. De eigenaar van deze badkamer haalde inspiratie uit onze showroom, wat een eer! Zodoende mochten wij een prachtige accentmuur betegelen met een geometrisch lijnenspel waar je ‘u’ tegen zegt. Kom je binnenkijken?

Lichtgrijze badkamer met geometrisch lijnenspel

Lichtgrijze tegels bedekken de volledige badkamer. Het meest opvallende is de accentmuur achter het badmeubel. Hier schitteren spektegeltjes in groepjes van vier, wat een optische illusie van driedimensionale kubussen creëert. De strakke lijnen worden prachtig doorbroken door een ronde spiegel en een draaibare make-up spiegel, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen modern en speels.

Monochromatische meesterzet

De overige wanden en de vloer van de badkamer zijn eveneens voorzien van lichtgrijze tegels, allemaal met strakke witte voegen. Een slimme keuze, want lichtgrijs staat bekend om zijn neutrale en tijdloze karakter. In een badkamer kan het de ruimte visueel vergroten en een gevoel van eenheid creëren. Tevens past de kleur lichtgrijs goed bij strakke lijnen, minimalistisch design en moderne accessoires.

Binnenkijken in een grijze badkamer - binnenkijken in een grijze badkamer - badkamer

Grijze badkamer ♥ matzwarte kranen

De kranen, het badmeubel en de profielen van de douchewanden zijn allemaal zwart. Ook in alle accessoires is deze stoere kleur doorgevoerd. Compleet van de handdoekhouders tot aan de stopcontacten aan toe. De douche bevat een zwarte Sunshower, netjes ingebouwd, evenals de 2 zwarte nisjes ernaast. Wat zal het heerlijk zijn om hier te douchen! 

Het dubbele wastafelblad en het toilet zijn beide uitgevoerd in solid surface matwit. Naast de douche pronkt een handdoekrek, gevuld met stralend witte handdoeken. Door het monochromatische kleurenpalet, is alles in perfecte harmonie met elkaar.

Laat je verwonderen door een geometrisch lijnenspel dat de volledige badkamer siert.

Grijze vloertegels met een Portugees tintje

Op de benedenverdieping realiseerden we een toiletruimte. Deze straalt verfijning en eenvoud uit door het witte toilet en bijpassende wandtegels. In de nis boven het toilet is een klein wit mozaïektegeltje te bewonderen. Dit geeft een subtiel, maar toch speels effect. 

De vloer betegelden wij met Portugese tegeltjes in grijstinten. Deze voegen niet alleen karakter toevoegen, maar passen ook goed in het monochromatische kleurenpalet. Een wit fonteintje, gecompleteerd met een grijze houtlook onderkast, voegt opbergruimte toe zonder concessies te doen aan stijl.

Binnenkijken in een grijze badkamer - binnenkijken in een grijze badkamer - toilet
Binnenkijken in een grijze badkamer - Ook een lichtgrijze badkamer?

Wil jij ook een lichtgrijze badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze lichtgrijze badkamer en wil je jouw badkamerdroom werkelijkheid maken? Bij Judith Willemsen staan we klaar om je te helpen bij het creëren van jouw perfecte badkamer. Je bent van harte welkom in onze showroom in Terneuzen. Loop binnen om inspiratie op te doen of maak gratis een afspraak voor vrijblijvend advies en een ontwerp. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Veelgestelde vragen over een lichtgrijze badkamer

 • Wat is een mooie kleur voor de badkamer?
  Grijs geeft een tijdloze en rustgevende uitstraling. Het is een prachtige kleur voor de badkamer, maar niet de enige optie. Kijk eens welke kleuren nu populair zijn voor de badkamer.
 • Hoe laat je een kleine badkamer groter lijken?
  Om een kleine badkamer groter te laten lijken, is het ideaal om lichte kleuren te gebruiken, zoals lichtgrijs. Het reflecteert het licht en creëert een ruimtelijk gevoel.
 • Welke kleur past niet bij grijs?
  Grijs is een veelzijdige kleur die goed samengaat met veel kleuren. Wil je grijs met beige combineren? Let er dan wel op dat je een warme grijstint neemt.

 • Welke kleur bij grijze tegels?
  Lichtgrijs is een ideale basis voor andere kleuren, zoals wit, crème of lichtbruin. Het vormt een neutraal canvas waarop felle accenten of contrasterende kleuren goed tot hun recht komen.
 • Hoe maak je de badkamer gezellig?
  Voeg warmte toe aan een grijze badkamer met een houten badmeubel, houten planken, een plantje, zachte handdoeken en een badmat. Kaarsen en warme verlichting dragen ook bij aan een gezellige sfeer.
 • Welke kleur voor kleine badkamer?
  Voor een kleine badkamer is het raadzaam om lichte kleuren te kiezen, zoals wit, lichtgrijs of zachtblauw. Deze kleuren weerkaatsen het licht waardoor de ruimte groter lijkt. Strategisch geplaatste spiegels en een transparante douchewand dragen ook bij aan een ruimtelijk gevoel.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken