Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
BETONSTUC
BADKAMER
Badkamer met roestkleurige tegels op de vloer en wand Badkamer met roestkleurige tegels op de vloer en wand  
Wastafel met inbouwkraan in de kleur chroom

Binnenkijken bij...
Een betonstuc badkamer

Gemaakt door:Badkamers Judith Willemsen
Woonplaats:Westdorpe
Type badkamer:Een badkamer met unieke afwerking van de wand en vloer


Toen de familie Faas ons vroeg naar een unieke badkamer en toiletruimte wreven we direct in de handjes. Samen met het Westdorpse gezin gingen we op zoek naar een niet-alledaagse wand- en vloerafwerking. We kwamen uit op een strakke betonstuc wandafwerking, met roestkleurige wand- en vloertegels als tegenhanger. Ben je ook in de markt voor een bijzondere wand- en vloerafwerking? Laat je inspireren door deze betonstuc badkamer met roestkleurige tegels.

Betonstuc wandafwerking

In de meubelhoek hebben we de muren voorzien van betonstuc, wat zorgt voor een naadloze, natuurlijke uitstraling. Hierop aansluitend kozen we voor een badkamermeubel dat het buitengevoel naar binnen haalt. Omdat het aan comfort niet mocht ontbreken plaatsten we een gebruiksvriendelijke inbouwkraan, een spiegel met ledverlichting en een onderkast met riante opbergruimte. Zo geniet de familie Faas van een heerlijk ochtend- en avondritueel in de badkamer.

Badkamer met roestkleurige tegels op de vloer en wand
Badkamer met roestkleurige tegels op de vloer en wand

Roestlook tegels

Roest komt altijd terug, dus waarom zou je het niet omarmen? Met deze wijsheid, die zo op een tegeltje kan, gingen we voor deze unieke tegenhanger op de betonstuc wandafwerking. De metaalachtige kleur, het sierlijke patroon en de verouderde, roestige uitstraling ademen de schoonheid van imperfectie. Samen met de sierlijke, verfijnde invloeden van betonstuc ontstaat er een buitengewone combinatie van puur natuur en industrieel rauw. 

Roest komt altijd terug, dus waarom zou je het niet omarmen?

Inloopdouche

De douchehoek voldoet zowel functioneel als visueel aan de wensen van de familie Faas. De inloopdouche met glazen douchewand creëert een ruimtelijk gevoel in de badkamer. In de douchehoek trokken we de roestkleurige vloertegels door tot aan het plafond. Dit laat de douchehoek hoger lijken. Aanvullend op de excentrieke tegels kozen we voor een regendouche, douchegoot en doucherekjes in tijdloos chroom; een kleur die goed matcht.

Badkamer met roestkleurige tegels op de vloer en wand
Toiletruimte met hangend toilet en in de hoek geplaatst fontein met inbouwkraan

Toilet met betonstuc

De roestlook vloertegels en betonstuc wandafwerking trokken we door naar de toiletruimte. Hiermee ontstaat er eenheid in de woning, wat een harmonieus gevoel oproept. Als tegenhanger kozen we in het toilet voor de kleur wit, waarmee het ruimtelijke effect aangewakkerd wordt. We versterkten dit gevoel met een hangend toilet en een in de hoek geplaatst fontein.    

Een betonstuc badkamer iets voor jou?

Ben je ook op zoek naar een badkamer met betonstuc en bijzondere tegels? Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de badkamer opstellingen en betonstuc voorbeelden. Judith en Erwin staan graag voor je klaar. Bekijk de openingstijden en kom spontaan langs of maak een vrijblijvende afspraak voor badkameradvies. Tot binnenkort in onze badkamer showroom!  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een betonstuc badkamer in Westdorpe - Een betonstuc badkamer iets voor jou?
Met liefde gemaakt
Afspraak maken