Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close

BETONLOOK BADKAMER
Badkamer met kamerbreed badkamermeubel in grijsblauw Badkamer met grijsblauw badkamermeubel  
Badkamer met grijsblauw badkamermeubel, betonstuc wanden en zandkleurige tegels

Binnenkijken bij...
Een betonlook badkamer

Gemaakt door:Badkamers Judith Willemsen
Woonplaats:Terneuzen
Type badkamer:Luxe badkamer met betonlook tegels


Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij deze betonlook badkamer van de familie Antheunisse. Het gezin uit Terneuzen besloot hun badkamer te laten renoveren en schakelde ons in. Samen creëerden we een ruimte met een sfeervolle, warme uitstraling, waar het nergens aan luxe ontbreekt. Benieuwd naar het resultaat? Lees verder en doe inspiratie op voor jouw  betonlook badkamer.

Betonlook tegels

De familie Antheunisse wilde graag een betonlook basis in hun nieuwe badkamer. Bij de royale inloopdouche vinden we betonlook tegels terug. De stoere, natuurlijke tint draagt bij aan het moderne karakter van de ruimte. De maatwerk douchewand van glas, met scharnieren en grepen in de kleur grafiet, sluiten hier prachtig op aan. Zo krijgt de inloopdouche een stoere, eigentijdse uitstraling.

Badkamer met inloopdouche, voorzien van een plafond douche en glazen douchedeur
Badkamer met grijsblauw badkamermeubel en klassiek gevormde radiator

Betonstuc laat het badmeubel shinen

In de meubelhoek bestaat de wandafwerking uit betonstuc. Als contrast op deze robuuste uitstraling kozen we voor een badkamermeubel in een kleurrijke verschijning. Het kamerbrede statement heeft twee inbouwkranen, een spiegel met ledverlichting en onderkasten met veel opbergruimte. Zo zijn alle benodigdheden netjes uit het zicht, maar wel binnen handbereik. Op deze manier ontstaat er er op de wastafel ook ruimte voor persoonlijke decoraties.

De betonstuc wandafwerking laat het badkamermeubel eruit springen

Kranen in verouderd ijzer

Een opvallend kenmerk van deze betonlook badkamer zijn de kranen met een uitstraling van verouderd ijzer. Deze eyecatchers voegen een industrieel tintje toe aan het geheel. Ook passen de kranen perfect bij de betonlook badkamer inrichting. Daarnaast is er gekozen voor een klassiek vormgegeven radiator met veel verticale buizen. Het voordeel hiervan is dat deze snel veel warmte afgeven, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in de badkamer.

Douchemengkraan en inbouw wastafelkraan in de kleur verouderd ijzer
Aardewerk badkamer accessoires

Badkamer decoratie

Kommetjes en vazen van van aardewerk brengen met een industrieel lijstje de finishing touch in de badkamer. Voor de raamdecoratie kozen we voor jaloezieën, waarmee de familieleden de lichtinval in de badkamer eenvoudig zelf kunnen regelen. Zo is het ultiem genieten op ieder moment van de dag, voor elk gezinslid.

Wil jij ook een betonlook badkamer?

Al met al is deze betonlook badkamer in Terneuzen een prachtig voorbeeld van moderne luxe met een warme uitstraling. De combinatie van betonstuc, betonlook tegels, het grijsblauwe badkamermeubel en de industriële kranen en radiator creëren samen een ruimte waar je graag vertoeft. Word je enthousiast van deze badkamer? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze badkamer showroom in Terneuzen. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een betonlook badkamer in Terneuzen - Ook een betonlook badkamer?
Met liefde gemaakt
Afspraak maken