Badkamers Judith Willemsen
Badkamers Judith Willemsen
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 613 071 - info@badkamersjudithwillemsen.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus folder 2023-3 - Badenplus folder 2023-3 Badenplus folder 2023-3 - Badenplus folder 2023-3

BADEN+ FOLDER:
ALLES VOOR JOUW UNIEKE BADKAMER

Baden in uitbundige luxe of de rust vinden met Japandi by Nature. In welke stijl hul je jouw unieke badkamer? Bij de inrichting speelt de warme uitstraling van hout een belangrijke rol. Creëer een verticaal lijnenspel met houtlook spijlen op je douchewand, met een meubel met gefreesde fronten of in de vorm van houtlook tegels op de vloer. Voor een extra dosis sereniteit voeg je daar een matwitte doucheset aan toe. Of ga voor een ultra chique uitstraling met een doucheset in matgoud en maak een statement met een maatwerk marmeren blad op je houten badmeubel. Prachtig! 

Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze folder!

 

Binnenkijken bij badkamers

Een kijkje in andermans badkamer kan leiden tot de leukste ideeën. Geregeld sturen onze klanten foto's van hun nieuwste aanwinst, en we delen die met trots! Geen badkamer is hetzelfde en daar komt creativiteit en maatwerk om de hoek kijken. Dat is onze passie. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze 'Shiny meets Mid-Century' badkamer? Wellicht zit de basis voor jouw nieuwe badkamer er wel tussen. Kijk je mee? 

bekijk alle BINNENKIJKERS

Badenplus folder 2023-3 - 1. Binnenkijken & Toilet inspiratie
Badenplus folder 2023-3 - 1. Binnenkijken & Toilet inspiratie

Welke stijl past bij jou?

Een persoonlijke ruimte als de badkamer verdient een inrichting die uitnodigt en sfeer ademt. De mogelijkheden zijn eindeloos en een unieke badkamer is het ultieme doel. Een badkamer die tot in de puntjes bij je past. Soms is dat nog best een zoektocht, want in welke stijl voel jij je eigenlijk het prettigst? We helpen je een eindje op weg met een aantal spetterende tegelcombinaties in vijf stijlen: Japandi by Nature, Shiny meets Mid-Century, Loft met Warme Puurheid, Monochroom met Zachte Elegantie en Highlights Colour Clash. Wat je ook mooi vindt, wij helpen je graag aan een badkamer waar jij je op-en-top thuisvoelt.

op zoek naar jouw stijl

 

Badenplus folder 2023-3 - Waardecheque

Waardecheque t.w.v. € 500

Bij aanschaf van € 5.000,- aan sanitair en tegels ontvang je nu € 500,- korting. Een leuke meevaller als je een upgrade van je badkamer of complete renovatie op de planning hebt staan. Lees de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden bij Badkamers Judith Willemsen.

NAAR DE WAARDECHEQUE ACTIE

 

Meer inspiratie

 

Tegelcombinaties in Japandi stijl

Japandy stijl tegels zijn de basis voor een natuurlijke harmonie in de badkamer. Ontdek onze tegelcombinaties met aardse verschijningen.

 

Gratis badkamer inspiratieboek

Reserveer 'm bij jouw winkel.

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken