Willemsen Installatiebedrijf
Willemsen Installatiebedrijf
Industrieweg 9
4538 AG Terneuzen
0115 694 173 - jeanne@willemsenbv.com
Aangesloten bij
Allround installateur - Allround installateur
Willemsen Installatiebedrijf

Allround installateur

Wij staan bekend om onze uitstekende installatiediensten. Ons installatieteam is allround en kan diverse werkzaamheden voor u verzorgen. Van het installeren van uw nieuwe badkamer tot aan dak- en zinkwerk. Bovendien zijn we erkend Techniek Nederland installateur. Wij vertellen u graag meer over onze installatiewerkzaamheden. 

Allround installateur - Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

Bij het installeren van uw nieuwe badkamer komt veel kijken. Denk aan de veilige installatie van elektra en de montage van het sanitair. Daarom heeft ons ervaren installatieteam alle vakkennis in huis! Zij zorgen ervoor dat uw badkamer niet alleen mooi oogt, maar dat ook de techniek erachter perfect is. Ook het plaatsen van uw nieuwe tegels en loodgieterswerk is aan Willemsen Installatiebedrijf wel toevertrouwd. Wij zijn uw totaalinstallateur en voeren zowel complete badkamerverbouwingen als kleine renovaties uit. Dat doen wij met aandacht en precisie, zodat u nu én later kunt genieten van uw ideale badkamer.

Cv installaties

Iedere woonomgeving is verschillend. Daarom komen wij graag eerst bij u thuis om naar de installatiemogelijkheden te kijken voor uw cv-installaties. U kunt rekenen op een passend en onafhankelijk advies voor het aanleggen en leveren van een complete cv-installatie, zonneboiler of vloerverwarming. Wij werken met Nefit cv-ketels, die zich kenmerken door hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden we verschillende onderhoudscontracten, zodat u blijvend kunt genieten van uw installatie.

Allround installateur - CV-installaties
Allround installateur - Willemsen Dak- en zinkwerk

Dak- en zinkwerk

Ook voor het vernieuwen van dak- en zinkwerk zijn wij uw vertrouwde adres. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vernieuwen van uw dakbedekking, zoals bitumineuze en kunststof. Tevens zijn wij het adres voor dakgoten en hemelwaterafvoeren. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Al vele jaren staan wij klaar voor onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben dak- en zinkwerk verzorgd in onder meer Axel, Hulst, Breskens, Oostburg en Sas van Gent. 

Techniek Nederland installateur

Al jarenlang is Willemsen Installatiebedrijf hėt allround installatiebedrijf in Zeeuws-Vlaanderen. Wij beschikken over alle vereiste erkenningen voor het aanleggen van gas, water en cv-installaties. En we zijn aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland. Hierdoor bent u als klant ervan verzekerd dat onze vakmensen altijd op de hoogte zijn van de nieuwe wettelijke en technische richtlijnen, normeringen en installatie-eisen. Kiest u voor Willemsen, dan kiest u voor vakmanschap.

Allround installateur - Willemsen Techniek Nederland installateur
Allround installateur - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Willemsen Installatiebedrijf

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Willemsen Installatiebedrijf? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Allround installateur - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-05-2019
Waardering van onze klanten Prettige medewerkers om in huis te hebben.
Allround installateur - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties