Logo Willemsen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
42 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
42Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Grohe

Grohe: badkamerkranen van hoge kwaliteit

Grohe

Of u nu op zoek bent naar een wastafelkraan, thermostaatkraan, een douche of badkameraccessoires. Het merk Grohe biedt een groot assortiment betaalbare badkamerproducten en is vooral bekend om zijn prachtige, slim ontworpen kranen.

Grohe design voor jarenlang plezier

De kranen van Grohe zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze vormen de perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design. Wanneer u een Grohe kraan koopt, heeft u jarenlang plezier. Door de combinatie van kwalitatief hoogstaande materialen, de nieuwste productieprocessen en slimme technieken, bent u altijd verzekerd van betrouwbare prestaties.

Kranen met de nieuwste techniek

De ontwerpers van Grohe bedenken telkens nieuwe technieken: voor ultiem comfort, extra veiligheid en duurzaamheid. Ze testen elke kraan grondig en verbeteren elk onderdeel tot in detail. Zo maken zij de beste producten met veel gebruiksgemak. De kranen slepen dan ook telkens internationale designprijzen in de wacht.

Energiebesparende technieken

Slechts 3 procent van het water op aarde is drinkbaar. Met die gedachte is Grohe is altijd op zoek naar energiebesparende technieken. Een Grohe kraan met Grohe SilkMove ES is energiebesparend en staat garant voor een soepele bediening, zelfs na twintig jaar! Het water wordt niet onnodig opgewarmd met de hendel in de middenstand. De kraan reageert direct op uw aanraking en blijft dat zijn hele levensduur doen.

De kranen met EcoJoy hebben een waterbesparende mousseur. Dit is een onderdeel van de kraan dat lucht toevoegt aan het water en zo het watergebruik vermindert zonder comfortverlies. Ook de Grohe douches met EcoJoy hebben een waterbesparend element. Zo verbruikt u gemiddeld wel 50% minder water. Minder waterverbruik betekent ook dat er minder energie nodig is om het water te verwarmen. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee!

Technieken voor veiligheid

Een andere slimme techniek is de Grohe Cooltouch. Hierbij blijft de kraanoppervlakte altijd gekoeld en veilig. De buitenkant van de kraan wordt nooit te heet en is zo kindvriendelijk. De thermostaatbegrenzer zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38 graden gedraaid kan worden, wel zo veilig!

Nog een veilige techniek is TurboStat. Thermostaatkranen met deze techniek hebben een extra gevoelig thermo-element. Hierdoor reageert de kraan heel snel en uiterst precies. De gewenste temperatuur wordt in een fractie van een seconde bereikt en blijft gehandhaafd.

Douche wc Sensia Arena

De douche wc Sensia Arena is ook een van de slimme en mooi slank vormgegeven topproducten van Grohe voor een aantrekkelijke prijs. Met een puur ontwerp van strakke lijnen oogt dit toilet niet alleen mooi, het zorgt voor comfort en gebruiksgemak. Het biedt dankzij de volledig instelbare douches perfecte reiniging van het onderlichaam. Daarnaast is het toilet ook voorzien van nachtverlichting en heeft een automatische open- en sluitfunctie.

Grohe is verkrijgbaar bij uw Baden+ winkel

Natuurlijk zijn de alle Grohe producten verkrijgbaar bij uw Baden+ winkel. Zij kunnen u helpen bij het maken van de keuze uit het ruime assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten dat Grohe biedt. Neem voor deskundig advies over Grohe contact op met uw Baden+ winkel.

Deel dit item via: