Logo Willemsen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
42 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
42Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Geberit

Geberit

Geberit
2017-bathroom-02-aquaclean-mera-chrome-with-sigma80-black-.jpg
geberit-aquaclean-tuma-12.jpg
geberit-aquaclean-tuma-11.jpg
2015-bathroom-06-i-aquaclean-mera-chrome-preview.jpg
2015-hotel-bathroom-05-h2-aquacelan-mera-preview.jpg
2014-bathroom-5-a2-aquaclean-sela-floor-standing.jpg

Geberit inbouwreservoirs en spoelsystemen

De inbouwreservoirs van Geberit zijn al meer dan veertig jaar de klassiekers van de moderne badkamerinstallatie, bijvoorbeeld de Geberit Duofix. Een inbouwreservoir is niet meer zichtbaar na de installatie, toch ervaart u het comfort na ieder toiletbezoek. Voor bijna elke situatie heeft Geberit een oplossing in de vorm van een inbouwreservoir of een losstaand reservoir, zoals de Geberit Monolith. Dit reservoir is eenvoudig en snel te plaatsen of te vervangen.

Voorbereid op de toekomst

Ieder inbouwreservoir van Geberit is klaar voor de toekomst. Een Geberit systeem bevat diverse aansluitingen. Zo kan er op een later moment altijd een AquaClean, waarmee u met water wordt gereinigd, aangesloten worden. Enkele toiletsystemen zijn tevens voorbereid op de Geberit DuoFresh, het toiletsysteem dat vieze geurtjes bij de bron aanpakt en zuivert.

Een stijlvolle afwerking

Een bedieningspaneel is tegenwoordig veel meer dan alleen een knop om het toilet door te spoelen. De panelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen, zodat u deze kunt afstemmen op de stijl van uw badkamer. Voor iedere toiletoplossing is er een speciale bedieningsplaat verkrijgbaar die naar eigen smaak samengesteld kan worden. Het Sigma40 paneel is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor het Geberit DuoFresh systeem.

Bent u op zoek naar meer informatie over Geberit sanitair in uw badkamer? Bezoek een Baden+ winkel waar onze badkamerspecialisten u graag adviseren over de mogelijkheden.

Deel dit item via: