Logo Willemsen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
38 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
38Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tegels

Tegels Mix & Match

Tegels
huismerk-baden-mix-en-match-tegel-stone-badkamer-1.jpg
all-marble-lr-3.jpg
teak-maatwerk-badkamer-7.jpg
scandinavie-douche.jpg
toilet-patchwork-lr-2.jpg
modern-tones-web.jpg

Mix & Match tegels in alle vormen en maten

Tegels zijn echte smaakmakers in de badkamer. Daarom hebben we met veel aandacht het huismerk van Baden+ samengesteld. Alle kleuren en maten die op dit moment trend zijn, hebben we in het assortiment opgenomen. Mooie betonkleuren, warme wittinten, marmer- en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook qua formaat is er erg veel keuze. Van XXL-tegels voor de woonvloer of de badkamer, stijlvolle witte tegels van 30 x 90 cm, tot kleine, sfeervolle mozaïek- en patchworktegels of handgebakken tegels.

Tip: smalle tegelvoegen

Wilt u kleine, smalle voegen? Overweeg dan gerectificeerde tegels. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Ook deze tegels zijn onderdeel van onze huismerkcollectie.

Mix & Match tegelcollectie ontwikkeld met Sphinx

Baden+ heeft samen met Sphinx een unieke tegelcollectie ontwikkeld. U heeft de keuze uit vier fraaie trendkleuren, met of zonder decorpatroon. De kwaliteit en de verfijnde uitstraling maken deze tegels uniek. Exclusief verkrijgbaar bij Baden+ zijn de XXL-tegels van 60 x 60 cm en verzaagde strokentegels van 30 x 60 cm.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen