Logo Willemsen
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 1234 
Wij scoren een9.3op 38 reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.3
Offerte
9.1
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.6
Nazorg
9.2
Review door: AnoniemGeplaatst op: 12-02-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettige ervaring. Vriendelijke medewerkers die bereid zijn mee te denken.

Sterke punten:
Ik vond het erg fijn dat ik bij dit bedrijf zowel de spullen kon bestellen alsook de installatie kon regelen. Dus hierdoor had ik maar met 1 bedrijf te maken, hetgeen de communicatie ten goede kwam. Het is een klein bedrijf zodat je niet te maken hebt met veel verschillende medewerkers.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-02-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig en open , meedenkend

Sterke punten:
goed verzorgde presentatie en/of offerte

Verbeterpunten of tips:
Afspraken uit overleg betreffende bv onderdelen of extra werk beter communiceren met uitvoerenden

Communicatie 8
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: Fam DamenGeplaatst op: 28-01-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na een grote renovatie zijn wij zeer tevreden over onze badkamer en toilet .Ook het verplaatsen van wasmachine vanuit de badkamer naar garage en bijkomende werkzaamheden o.a. vloer ophogen en tegels leggen in serre en de hal en ook het leggen van elektrische leiding en water en afvoer t.b.v wasmachine in garage. Alles is tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd en we zijn goed geholpen in de showroom door Judith

Sterke punten:
Ze doen alles zelf in eigen beheer met goede vakmensen,je hoeft je als klant geen zorgen te maken

Verbeterpunten of tips:
Een mannetje erbij om tegels te zetten ,dan heeft Jeroen meer tijd voor het bezoek aan klanten en voor planning

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: VernaeveGeplaatst op: 09-12-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed.

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: RasenbergGeplaatst op: 09-12-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel goed

Sterke punten:
De begeleiding van a tot z

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Familie BoeyeGeplaatst op: 03-12-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe toiletmaterialen. Duidelijke tekening en offerte ontvangen. Werk is correct en netjes uitgevoerd. .

Sterke punten:
Klantvriendelijkheid van begin tot eind (offertefase - eindmontage) staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Zonder dat wij er om vroegen werd aangeboden om enkele bestaande accessoires voor ons toilet gratis terug te plaatsen en te monteren. Klasse!!

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 25-11-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
prettige en duidelijke communicatie, goed meedenkend met onze wensen

Sterke punten:
prettige werksfeer en goede werkkwaliteit

Verbeterpunten of tips:
geen

Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10
Review door: j.e.langeraertGeplaatst op: 24-11-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
goede communicatie en meedenken in bestaande situatie

Sterke punten:
zeer netjes en punktueel werken

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10
Review door: Yolanda van HuisstedeGeplaatst op: 22-11-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze badkamer is door de firma Willemsen keurig geplaatst. De grote tegels maakten het niet eenvoudig, zeker niet op de vloer. Maar zeer netjes gelegd. Ook alles conform afspraak, tijd, kosten enz. Daarnaast alles opgeruimd en lopers gelegd in de kamer en keuken. Perfect. Ik kan zeker aanbevelen en zeker. Prijs kwaliteit is absoluut goed.

Sterke punten:
Alles conform afspraak. Ze belden ook steeds om te overleggen. Goed advies.

Verbeterpunten of tips:
Nee., niets op aan te merken.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: SteenbergenGeplaatst op: 28-06-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring. Ik heb alle medewerkers in huis gehad. Stuk voor stuk netjes werkende mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. alle afspraken worden stipt en snel nagekomen. Ook het afronden van kleine afwerkdingetjes wordt niet op de lange baan geschoven maar gelijk afgehandeld. Kortom na een flinke klus zijn wij erg gelukkig met onze nieuwe badkamer en toilet en erg tevreden over de samenwerking. Dit is ook zeker niet de laatste klus die willemsen bij ons zal doen.

Sterke punten:
Allround, goede afspraken, secuur, zelfstandig.

Verbeterpunten of tips:
Nog een goede tegelzetter zoeken. Nu doet Jeroen dit die ook planning offertes en nog veel meer doet. Op termijn nog een goede eigen tegelzetter dan weet je wie je in huis hebt en is de kwaliteit gegarandeerd. Helaas zijn ze moeilijk te vinden

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 1234